Behódoltunk a cicáknak,így a Tiédet is szolgálatkészen gondozzuk!

Elutaznál, de nem tudod kire bízni a cicádat? Ilyen esetekben bizalommal fordulhatsz hozzánk. Otthoni környezetben, egyéni igényeknek és szokásoknak megfelelően látjuk el kis kedvencedet, amíg te távol vagy. A LocalCat cicaszitter-szolgáltatása tehát biztosítja számodra, hogy a legnagyobb nyugalomban pihenj, miközben macskád boldogan dorombol és játszik macskaszitterünkkel.

Minden látogatás során…

megetetjük kedvencedet

Az általad előre beszerzett macskatáppal (száraz/nedves), cicád egyéni igényeinek megfelelően etetjük a ránk bízott doromboló kis barátod. (Macskafajta, cica életkora, allergia stb.)
Az adagokat pontosan kimérjük, és kizárólag akkor kényeztetjük jutalomfalattal kedvencedet, ha erre külön engedélyt adsz.

képeket küldünk a cicádról

Minden etetés alkalmával fényképes visszajelzést kapsz tőlünk, hogy meggyőződhess róla, cicád jól érzi magát a felügyeletünk alatt. Fotókat küldünk arról, hogy milyen rosszaságon töri épp a fejét, és szöveges üzenetben informálunk, hogy mi történt a cicaszittelés ideje alatt. (Például hogyan evett a cica, milyen játékhoz volt kedve, vagy mennyit dorombolt a szitterének.)

friss vízzel itatjuk

Minden cicalátogatás során friss vizet adunk kedvencednek, hiszen az etetés mellett az itatás és a rendszeres vízcsere is épp olyan fontos. Legyen az csapból, folyó víz melletti „szomjoltás” vagy egyszerű vízcsere (tálban, cicaitatóban), ránk számíthatsz. Cicád nem fog szomjan maradni.

kényeztetjük kedvencedet

Az általános cicagondozási teendőkön felül természetesen kedveskedünk is négylábú barátainknak – beszélünk hozzájuk és simogatjuk őket. Különösen ügyelünk rá, hogy a félénkebb, zárkózottabb cicákat óvatosan, körültekintően közelítsük meg, és a számukra megfelelő tempóban, fokozatosan nyerjük el a bizalmukat.

kitisztítjuk a macskaalmot

A maximális higiénia érdekében a kiszállások során az almot a kérésednek megfelelően tisztítjuk: cicád igényei szerinti rendszerességgel átforgatjuk vagy teljesen kicseréljük, és a cicamancsokról lepotyogó alomdarabokat is összesepregetjük a cicavécé körül.

játszunk a cicáddal

Ha a cicádnak van rá igénye, nagy örömmel játszunk vele és kellőképpen megmozgatjuk – így mindenképp hagyd elöl szittereinknek ezeket a kellékeket. Addig bolondozunk vele, amíg csak szeretné, legyen szó a lézeres macskajáték fényének kergetéséről, labdázásról, cicapecáról vagy madzag üldözéséről, cicaszittereink épp olyan boldogan töltik az időt játékkal, mint kedvenced.

virágot locsolunk

A cicagondozás mellett velünk a növényeid sem maradnak magukra. Felár nélkül maximum 10 darab szobanövényt öntözünk meg a cicaszittelés teljes ideje alatt, ügyelve a növények különböző vízigényeire, követve az utasításaidat.