Árajánlatkérés,mindössze pár kattintással

A Szolgáltatás vonatkozó hatályos Általános Szerződési Feltételei, (a továbbiakban: ÁSZF) a www.localcat.hu/aszf webcímen érhető el és az Ajánlatkérés elválaszthatatlan részét képezi, és azzal együtt értelmezendő. A Szolgáltatást igénybe vevő (továbbiakban: „Megrendelő”) jelen Ajánlatkérőlap kitöltésével és Vállalkozó részére történő megküldésével tudomásul veszi és elismeri, hogy az ÁSZF tartalmát előzetesen megismerte és elfogadja, továbbá kifejezett hozzájárulását adja az ÁSZF-ben megjelölt adatai kezeléséhez, mely a Szolgáltatás teljesítéséhez szükséges.

A Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges Információk megadása

A *-gal jelölt adat megadása kötelező!


A Szolgáltatási igénybevételének ideje, gyakorisága

Cicaszittereink a lehető legtöbb figyelmet és gondozást fordítják cicáitokra, épp ezért kapacitásaink egy napra végesek. Meghatározott számú címre tudnak kimenni egy-egy alkalommal, az utolsó pillanatos lemondások következtében pedig nem mindig tudjuk újabb cicák gondozását felvenni a naptárunkba.

Kérünk, hogy alaposan olvasd el a Gyakran ismételt kérdéseket (GY.I.K.) a Gy.I.K. oldalon. Ha felmerülne benned olyan kérdés, amit itt nem találsz, keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Telefon: +36/70 7055-282

E-mail: info@localcat.hu

Web: Kapcsolat

A szolgáltatás lemondása

A Szolgáltatás Megrendelő részéről történő lemondása – a Megrendelés Vállalkozó általi visszaigazolását követően – az alábbi feltételek szerint történhet:

l. 7–4 nappal a Szolgáltatás teljesítésének megkezdése előtt a teljes Díj összegének 50%-a kifizetendő,

2. 3–0 nappal vagy a Szolgáltatás teljesítésének megkezdését követően a Díj teljes összege kifizetendő.

Ebben az esetben a Vállalkozó a lemondást követően állítja ki számláját, amelyet Megrendelő banki átutalással köteles megfizetni.

Kérjük, hogy Adatvédelmi Szabályzatunkat gondosan tanulmányozd át, és ha egyetértesz az abban leírtakkal, jelöld be a következő sorban a jelölődobozt, mert enélkül nem tudjuk az általad igénybe venni kívánt feladatot ellátni.